Al doilea detinut evadat de la Penitenciarul din Buzias a fost prins

Al doilea evadat de la sectia din Buzias a Penitenciarului Timisoara, Bogdan Gavrila, este adus la sediul IPJ Timis dupa ce a fost prins la o stana de langa localitatea Uivar din judetul Timis.

Al doilea evadat de la sectia din Buzias a Penitenciarului Timisoara, Bogdan Gavrila, este adus la sediul IPJ Timis dupa ce a fost prins la o stana de langa localitatea Uivar din judetul Timis.

Acțiune în forță a jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă din Timișoara și a polițiștilor de la Direcția pentru Operațiuni Speciale din cadrul IGPR, luni seara, în localitatea Uivar. Aceștia au reușit să-l prindă pe deținutul evadat de la Penitenciarul din Buziaș, căutat de aproape două săptămâni.

Bogdan Gavril, în vârstă de 25 de ani, condamnat pentru furt, a evadat de la Penitenciarul Buziaș, împreună cu un alt deținut, în data de 27 iulie. În timp ce colegul său a fost prins la scurt timp după incident, Gavril a reușit să scape de autorități și s-a făcut nevăzut timp de aproape două săptămâni.

Luni seara, însă, bărbatul a fost prins la o stână din satul Răuți, comuna Uivar, județul Timiș, unde se angajase ca ajutor de cioban. Deținutul evadat a fost pur și simplu încolțit de către jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă din Timișoara și polițiștii din cadrul Direcției de Operațiuni Speciale a IGPR.

„În seara zilei de 08 august 2016, în jurul orei 22.30, pe raza comunei Uivar, sat Răuti, jud. Timiş, un echipaj al IPJ Timiş a identificat și capturat pe cel de-al doilea deţinut, Gavril Bogdan. Acesta, împreună cu deţinutul Iulko Zoltan au părăsit, miercuri, 27.07.2016, fără autorizare, punctul de lucru din cadrul secţiei exterioare Buziaş a Penitenciarului Timişoara. Menționăm că părăsirea fără autorizare a punctului de lucru, aflat în interiorul secției de deţinere, este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani”, au transmis oamenii legii.

sursa: tion.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

' 404