Adrian Despot și Alexandra Ungureanu cântă la Frenchmania pe 2 februarie

despotPrimul concert Frenchmania al anului va fi găzduit de sala Elvire Popesco și va avea loc pe 2 februarie. În cadrul evenimentului vor cânta Adrian Despot, Alexandra Ungureanu, Keo, Gabriel Cotabiță și Ruby.

Frenchmania, proiectul organizat de Institutul Francez din România, a ajuns la cea de-a 3-a ediție. Ca și evenimentele anterioare, spectacolul de pe 2 februarie promovează plurilingvismul prin implicarea unor artiști ai scenei muzicale românești, bine cunoscuți de publicul larg, care vor interpreta live piese în limba lui Molière. Concertul va beneficia de prezența cântărețului și compozitorului român Keo, care va deschide concertul alături de Gabriel Cotabiță, Ruby, Adrian Despot și Alexandra Ungureanu.

Cu ocazia aniversării a 80 de ani de la instalarea Insitutului Francez în clădirea de pe bulevardul Dacia, desfășurarea acestui eveniment a dobândit o simbolistică deosebită. Proiectul inițiat de Christophe Gigaudaut, directorul instituției culturale, și-a propus ca obiectiv principal promovarea legăturii franco-române prin intermediul unui stil muzical destinat noii generații.

Pentru a recompensa entuziasmul de care dă dovadă un public din ce în ce mai numeros, proiectul Frenchmania va beneficia de alte trei ediții în cursul acestui an, și anume în luna martie, în mai, precum și în iunie.

sursa: infomusic.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404