Adele a lansat videoclipul “Send My Love (To Your New Lover)” în cadrul Galei Premiilor Billboard

adele_1Cântăreaţa britanică Adele, care a obţinut trofeele pentru “Cel mai bun artist” şi “Cel mai bun album” fără a fi prezentă la decernarea premiilor, a lansat videoclipul piesei “Send My Love (To Your New Lover)” în cadrul Galei Premiilor Muzicale Billboard 2016, care a avut loc pe 22 mai în Las Vegas.

Deşi nu a putut fi prezentă “în carne şi oase” duminică seară la decernarea Premiilor Muzicale Billboard 2016, Adele le-a făcut o surpriză fanilor săi prin difuzarea în premieră, în cadrul Galei, a celui mai recent videoclip – “Send My Love (To Your New Lover)”, care este realizat pentru cel de-al treilea single extras de pe albumul “25”, a relatat telegraph.co.uk.

De când a fost lansat, în noiembrie 2015, albumul s-a vândut în 20 de milioane de exemplare în întreaga lume.

În acest nou videoclip minimalist, filmat în Londra, cântăreaţa apare singură, pe un fundal negru, dansând într-o rochie lungă până-n pământ, cu model floral. Videoclipul a fost regizat de americanul Patrick Daughters, cunoscut mai ales pentru videoclipul “1234” al artistei Feist (filmat dintr-un singur cadru) care a fost nominalizat la premiile Grammy pentru cel mai bun videoclip.

Videoclipul piesei “Send My Love (To Your New Lover)”, publicat pe 22 mai pe YouTube avea o zi mai târziu – luni, 23 mai – peste un milion de vizualizări (1.140.000), iar două zile mai târziu (marţi dimineaţă, 24 mai) adunase deja 4,3 milioane.

sursa: ziarulring.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404