Actiuni ale politistilor de la Rutiera pe drumurile din Timis

razie-politie-6A fost din nou acțiune a polițiștilor de la Rutieră pe drumurile din Timiș. Oamenii legii au ieșit pe străzi pentru a-i mai calma pe șoferii care încalcă legea la volan. Agenții au aplicat sute de sancțiuni, dintre care aproape jumătate pentru cei care au circulat cu viteză prea mare.

Polițiștii au acționat timp de patru zile pe toate drumurile naționale, județene, dar și în localități. I-au vizat în principal pe cei care se urcă băuți la volan, dar și pe cei care circulă cu viteză prea mare.

„Astfel, poliţiştii au întocmit 11 dosare penale şi au aplicat 555 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 204 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 82 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 46 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, limitelor legale de viteză, semnificaţiei luminii de culoare roşie a semaforului electric și conducerea sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea, au fost retrase 20 de certificate de înmatriculare”, transmit oamenii legii.

Acțiunile de acest gen vor continua și în weekend, atât în zona rurală, cât și în orașe.

sursa: tion.ro

Bookmark and Share

Comments are closed.

404