ACS Poli Timisoara are, oficial, palmares

ACS-Poli-Concordia-Chiajna-2-600x400-7N-are bani, dar are nume și culori, oficial! Echipa de fotbal ACS Poli Timișoara a intrat definitiv în posesia palmaresului, a decis Tribunalul Timiș.

Magistrații au stabilit, la finalul anului trecut că,  contractul dintre AFC Politehnica Timișoara și societatea comercială condusă de Marian Iancu nu mai este valabil. Prin urmare, anunță primarul Timișoarei, ACS Poli a câștigat în instanță.

„Am informat de mai multe ori, multă lume nu a înțeles exact, că palmaresul, dreptul asupra numelui, asupra culorilor alb-violet în fotbal, aparțin clubului ACS Poli Timișoara, dar dreptul de a le utiliza e doar temporar la ACS Poli Timișoara, având în vedere un contract care a fost încheiat între AFC Politehnica Timișoara și societatea comercială a lui Marian Iancu pe termen foarte lung. Fără să vorbesc despre asta până acum, am acționat. Am tăcut și am făcut, cu alte cuvinte. Și astăzi am primit înștiințarea. S-a încheiat procesul, avem sentința definitivă prin care contractul acela privind cedarea drepturilor de utilizare a culorilor, numelui și palmaresului a fost reziliat. Instanța a reziliat acel contract. Prin urmare, ACS Poli Timișoara este acum nu numai proprietara numelui, culorilor și palmaresului, ci și unicul îndrituit să le utilizeze”, a anunțat, vineri, Nicolae Robu.

Potrivit edilului-șef, decizia putea fi atacată în instanță, dar termenul a expirat.

sursa: tion.ro

Tags: radio Lugoj, stiri Lugoj, nova fm Lugoj, live nova fm, radio nova fm, muzica, hituri, muzica noua, videoclipuri, info, asculta

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404