Accident violent pe soseaua Timisoara – Cenad; 3 autoturisme si un autocar, implicate in accident

xmasina-busita-ambulanta-pompieri-jpg-pagespeed-ic-9dgzomkzfbAccident pe soseaua ce leaga Timisoara de vama Cenad. Un autocar si 3 autoturisme s-au lovit ca intr-un joc de biliard. Calatorii au trecut printr-o spaima teribila.

Accidentul s-a petrecut in jurul orei 14.00, in apropiere de localitatea Cenad. Soferul unui autoturism a vrut sa intre pe un drum secundar si s-a oprit sa acorde prioritate celor care veneau din sens opus. In spate se afla o alta, iar din urma lor a venit  autocarul. Soferul autobuzului n-a apucat sa franeze si a intrat in plin in cele doua autotusime, primul dintre ele fiind proiectat pe contrasens, unde a izbit o alta masina ce venea din fata.  In urma impactului, autocarul a ajuns in santul de pe marginea drumului.

Un sofer a vrut sa faca stanga, am oprit si am asteptat in spatele lui sa faca stanga. El a dat prioritate la masinile din fata si am asteptat dupa el. Cel din spate, cu autocarul a venit brusc in noi, ne-a luat din plin, ne-a impins in fata, am intrat pe contrasens si domnul din fata a intrat in noi„, a declarat unul dintre cei implicati in accident.

In autocar se gaseau 54 de calatori care s-au speriat ingrozitor. Din toate cele 4 masini, doar 2 oameni au fost raniti. Acestia au fost preluati de ambulante si transportati de urgenta la spital pentru ingrijiri si investigatii.

Politistii au demarat o ancheta pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Bookmark and Share

Comments are closed.

404