Accident violent intr-o intersectie, la Timisoara

xaccident-intersectie-702x336-jpg-pagespeed-ic-qrlt3vwv-vAccident in instersectia din spatele Postei Mari, chiar la intrarea in Directia pentru Evidenta Persoanelor Timisoara. Doua masini, un Mercedes si un Audi, s-au izbit puternic, iar in urma impactului, una dintre ele a fost proiectata pe trotuar unde a lovit o tanara.
Femeia de 24 de ani a cazut la pamant, iar trecatorii i-au sarit in ajutor si au dat alarma la 112. Tanara a fost transportata de urgenta la spital pentru ingrijiri si investigatii.

Un barbat de 35 de ani a condus un autoturism pe strada Grozavescu, iar la intersectia cu strada Mihai Eminiescu nu a respectat semnificatia indicatorului cedeaza trecerea si a intrat in coliziune cu un alt autoturism. In urma impactului, autoturismul care se deplasa  regulamentar a fost proiectat pe trotuar, unde a acrosat un pieton. In urma accidentului, pietonul, o femeie de 24 de ani, a fost transportat la spital. In cauza urmeaza a fi intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, a declarat, Ancuta Morariu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Bookmark and Share

Comments are closed.

404