Accident violent intr-o intersectie la Timisoara

accident_drubeta_glad_4_03697700Impact puternic intr-o intersectie din Timisoara, miercuri seara! Doua autoturisme s-au izbit violent, iar trei oameni au ajuns in spital.

Accidentul s-a petrecut in cartierul Elisabetin, la intretaierea strazilor Drubeta si Glad. Un sofer in varsta de 20 de ani ar fi ignorat indicatorul Cedeaza Trecerea si s-a avantat in intersectie.

In urma ciocnirii dintre cele doua autoturisme, unul a fost proiectat intr-un gard de pe marginea drumului si a fost la un pas sa sparga o conducta de gaze.

Un tanar de 20 de ani a condus un autoturism pe strada Glad, iar la intersectia cu strada Drubeta nu a respectat semnificatia indicatorului cedeaza trecerea si a intrat in coliziune cu un alt autoturism care se deplasa regulamentar pe strada Drubeta. In urma accidentului, trei persoane au fost ranite, cei doi conducatori auto si un pasager dintr-un autotursim. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, a declarat, Ancuta Morariu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Bookmark and Share

Comments are closed.

404