Accident pe Calea Torontalului: doua masini distruse de un sofer vitezoman

accidentDouă mașini au fost distruse și una avariată ușor, iar două persoane au fost rănite, după ce un șofer nu a mai putut opri la semafor din cauza vitezei prea mari.

Din primele informații de la fața locului, vinovat de producerea accidentului este șoferul unui autoturism Volkswagen Jetta care circula cu viteză pe banda întâi, pe Calea Torontalului spre ieșirea din Timișoara. La intersecția cu strada Miresei, șoferul nu a mai putut opri la timp și, pentru a evita un autovehicul Dacia Logan care staționa la culoarea roșie a semaforului, a tras de volan stânga și a lovit o mașină Mercedes care se afla pe banda întâi.

În urma impactului, autoturismul Volkswagen a ricoșat în Logan care a fost aruncat pe trotuar.

La fața locului au ajuns echipaje de Poliție, Pompieri și SMURD, șoferul din Logan și soția sa care se afla în dreapta fiind răniți. De asemenea, atât autoturismul Volkswagen, cât și Dacia Logan au fost serios avariate, autovehiculul Mercedes fiind și el avariat ușor.

Circulația pe Calea Torontalului a fost îngreunată timp de zeci de minute cât oamenii legi au realizat cercetarea la fața locului. Aceștia au deschis o anchetă și urmează să stabilească cu exactitate circumstanțele producerii accidentului.

sursa: tion.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404