Accident in lant la iesirea de pe Autostrada Vestului, langa Timisoara

razie-rutiera-radar-630x336Efect de biliard la iesirea de pe Autostrada Vestului, la bariera de la Giarmata, langa Timisoara. 4 masini s-au lovit unele de altele, iar doi copii au fost raniti.

Cel care a provocat accidentul in lant este, se pare,  soferul unui camion care a izbit o masina care mergea in fata lui. Aceasta a fost proiectata in cea din fata ei si tot asa, mai departe, alte doua s-au ciocnit.

Conducatorul unei autoutilitare in varsta de 31 de ani care circula pe DJ 691 nu a pastrat o distanta de siguranta  fata de autoturismul din fata, un Mercedes condus de un barbat de 34 de ani, a intrat in coliziune cu acesta, iar Mercedesul a fost proiectat intr-un alt autoturism, marca Citroen, condus de un barbat de 39 de ani, iar acesta a fost proiectat in cel din fata, respectiv o autoutilitara Renault. In urma accidentului, a rezultat vatamarea corporala a doi minori, de 4 si 6 ani, care se aflau in autoturismul Mercedes. Cei doi minori au fost condusi la investigatii, iar politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamatre corporala din culpa”, au declarat reprezentantii IPJ Timis.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat de producerea accidentului.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404