Accident de tren pe linia Sannicolau Mare – Timisoara! 4 oameni raniti.

accident-tren-noaptea-728x336Grav accident de tren in Timis! O masina in care se aflau 4 oameni a fost izbita violent de trenul care face legatura intre Nerau si Timisoara.

Accidentul s-a petrecut duminica seara, in jurul orei 20.00, la trecerea de cale ferata de la iesirea din Lovrin catre Sandra.

Se pare ca soferul s-a avantat pe linii fara sa se asigure. A fost surprins de trenul care se apropia si n-a reusit sa treaca la timp.

Mai multe ambulante si echipaje ale pompierilor au pornit in mare graba spre locul accidentului.

Autoturismul, un VW, a fost lovit puternic de tren si complet distrus, insa soferul si cei 3 pasageri au avut mare noroc si au scapat cu viata. Doar unul dintre pasageri a ramas incarcerat in masina si a fost recuperat de catre pompieri.
Doi dintre ocupantii autoturismului lovit de tren aveau traumatisme la nivelul coloanei, un altul la nivelul pieptului, iar cel de-al patrulea fracturi deschise la picioare. Ranitii au fost transportati la spital pentru ingrijiri.

In ceea ce priveste trenul personal, acesta a suferit avarii minore. Cele trei persoane aflate in automotor, mecanicul, conductorul si un calator, nu au patit nimic.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Tags: radio lugoj, stiri lugoj, nova fm Lugoj, live nova fm, radio nova fm, muzica, hituri, muzica noua, videoclipuri, info, asculta

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404