Accident cu multi raniti pe o sosea din Banat; activat planul rosu de interventie

accidentAccident violent pe o sosea din Banat, luni dimineata. Doua masini s-au izbit frontal, iar sase oameni au fost raniti.

Totul s-a petrecut la intrarea in localitatea Slatina Timis, din Caras Severin.

Un sofer din Mehedinti nu a adaptat viteza la conditiile de drum si, intr-o curba periculoasa, masina a derpat si a ajuns pe contrasens unde a lovit puternic un autoturism ce venea regulamentar din fata.

Reprezentantii ISU Caras Severin au activat rapid Codul Rosu de interventie in situatii cu multe victime. Echipaje ale SMURD si ambulantei au sosit in mare graba la locul accidentului si au preluat ranitii, care au ajuns la Spitalul din Caransebes.

Avand in vedere numarul mare de victime, s-a activat Planul rosu de interventie al judetului Caras-Severin. Astfel, la fata locului s-au deplasat de urgenta trei echipaje ale Detasamentului de Pompieri Caransebes si patru ambulante SAJ. Fortele de interventie ale pompierilor militari au actionat pentru acordarea primului ajutor medical si asigurarea masurilor PSI. Toate victimele au fost transportate la Spitalul din Caransebes„, transmit reprezentantii ISU Caras Severin.

Niciunul dintre conducatorii auto nu consumase alcool inainte de a se urca la volan. Politistii continua cercetarile.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Bookmark and Share

Comments are closed.

404