Accident cu fuga la Timisoara. O femeie a fost ranita grav pe trecerea de pietoni

ambulanta-oras-3-600x403Accident de circulație, luni dimineață, pe strada Ardealului din Timișoara. O femeie de 67 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni. Șoferul s-a făcut nevăzut imediat după producerea accidentului și încă este de negăsit.

Conducătorul auto, spun polițiștii, circula pe strada Ardealului dinspre strada Păcii. La intersecția cu strada Martir Gogu Opre nu i-a acordat prioritate femeii care traversa strada regulamentar pe trecerea de pietoni. Aceasta a fost lovită în plin de autoturism și a fost rănită grav.

Victima a fost transportată la spital cu fracturi multiple la nivelul membrelor superioare și inferioare. Șoferul însă a fugit de la locul accidentului și este căutat acum de polițiști.

Martorii accidentului povestesc că șoferul fugar conducea un autoturism Volkswagen de culoare roșie și de dimensiuni mari. Cei care pot oferi informații pentru prinderea șoferului fugar sunt rugați să apeleze de urgență numărul 112.

sursa: tion.ro

Tags: radio lugoj, stiri lugoj, nova fm Lugoj, live nova fm, radio nova fm, muzica, hituri, muzica noua, videoclipuri, info, asculta

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404