Accident in apropiere de Timisoara; stalp de iluminat doborat in urma impactului

foto33Accident de circulație, miercuri seară, la intrare în Dumbrăvița. Traficul la intrare în localitate a fost complet blocat după ce un BMW și o Skoda s-au ciocnit și au rupt un stâlp de iluminat.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a petrecut la intrare în Dumbrăvița, pe sensul de mers spre Timișoara, la intersecția dintre strada Principală și strada Șandorfalva. Șoferul autoturismului Skoda le-a declarat oamenilor legii că a intrat în depășire, iar la scurt timp s-a angajat în depășire și un BMW, care circula în aceeași direcție de mers. BMW-ul a acroșat autoturismul Skoda, iar în urma impactului, Skoda a ricoșat într-un stâlp de iluminat, situat pe sensul opus de mers. Impactul a fost dur, iar stâlpul s-a rupt și a căzut pe BMW.

La locul accidentului au ajuns de urgență echipaje de poliție, pompieri și prim-ajutor. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, doar cu pagube materiale, ambele mașini fiind avariate.

În urma accidentului, traficul a fost complet blocat la intrarea în Dumbrăvița, iar șoferii au fost îndrumați de polițiști să circule pe străduțe lăturalnice.

sursa: tion.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

' 404