339 de morti violente, cercetate la Timisoara intr-un an

xsinucigas-tm-700x336.jpg.pagespeed.ic.dMS8XuGyhXCifre zguduitoare in statisticile medicilor legisti la Timisoara! Anul trecut, acestia au cercetat nu mai putin de 339 de morti violente pentru a stabili cauzele, iar munca lor a scos la iveala lucruri cutremuratoare.

Potrivit raportului IML pe 2015, medicii legisti au cercetat la Timisoara 11 crime.

195 de oameni si-au pierdut viata batuti sau loviti cu corpuri dure, 5 injunghiati, 2 impuscati, 2 sugrumati, 41 spanzurati, 25 inecati, 4 prin compresie toracica, 19 asfixiati, 33 intoxicati, 4 inghetati, 1 electrocutat, 7 in urma unor arsuri puternice si 1 dupa o explozie. E drept, parte dintre acestia au pierit in spitale din Timisoara si au ajuns pe mainile legistilor de la noi, desi provin din alte parti.

Aceleasi statistici consemneaza si cauzele mortilor violente. 11 oameni au fost ucisi, 5 au murit in accidente de munca, alti 74 in accidente rutiere grave, 10 in accidente de tren, 124 in accidente casnice sau agricole, 61 s-au sinucis, iar restul in alte circumstante.

Teribile sunt si datele care dezvaluie numarul timisenilor care au ales anul trecut sa-si incheie socotelile cu viata. Au fost nu mai putin de 61.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404