17 migranti, prinsi la intrarea in localitatea Denta, judetul Timis

imigranti-700x336Au reusit sa treaca fraudulos frontiera de sud-vest a tarii, pe jos, peste camp, si nu au fost observati de politistii de frontiera.

17 migranti, cetateni vietnamezi, sirieni si afgani, intre care patru copii, au reusit sa treaca fraudulos granita si sa ajunga pana la intrarea in localitatea Denta din judetul Timis.

Abia dupa ce localnicii au observat grupul si  au alertat autoritatile,  au intervenit si politistii de frontiera.

S-a intamplat in jurul orei 11.30 cand, „actionand in baza unei informatii”, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Deta, impreuna cu politisti din cadrul Politiei Rurale Denta i-au identificat pe cei din grup.

Grupul era format din 17 persoane, intre care 6 barbati si 7 femei, cu varste cuprinse intre 25 si 35 de ani, insotiti de 4 copii, cu varste cuprinse intre 4 si 6 ani, care nu detineau documente de identitate asupra lor.

Acestia au trecut frontiera din Serbia in Romania, pe jos, dornici sa ajunga intr-un stat din vestul Europei.

Politistii de frontiera fac acum cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat. Totodata vor fi anuntate autoritatile de frontiera sarbe pentru cercetarea in comun a evenimentului, respectiv punerea in aplicare a acordului de readmisie.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Bookmark and Share

Comments are closed.

404